Hvad er Singles' Day?

Læs mere her om mærkedagen Singles' Days oprindelse

Mange mennesker føler sig ensomme og er kede af det over at være single. De tænker at det er en negativ ting, men sådan behøves det nødvendigvis ikke at være. At være single betyder at du kan fokusere på dig selv. Man siger ofte at man skal lære at elske sig selv før man kan elske andre. 


Dette bør vi fejre, og ikke se ned på, hvilket er noget der er blevet en stor del af moderne kinesisk kultur. Singles' Day blev opfundet i 1993 på Nanjing University. Datoen den 11. november blev valgt, fordi den består af fire “enere” (11/11), da det blev opfundet af fire single mænd. Navnet for dagen er derfor oversat fra kinesisk som “Four Sticks Day”. 


Dagen udviklet sig hen over årene til at blive en mærkedag i mange lande i hele verden, og har draget inspiration fra Black Friday i USA med tilbud, rabatter og udsalg hos virksomheder. Shopping er derfor blevet meget populært på denne dag.


Forkæl derfor dig selv på denne dag med et innovativt produkt fra Scanovus, som kan hjælpe dig med at gøre hverdagen mere overskuelig, og tillader dig at fokusere mere på dig selv.