Vores standardlevering er primært i Danmark, hvis levering skal foretages udenfor landets grænser så kontakt os venligst på kontakt@scanovus.com for at finde en løsning.
Efter din ordre er placeret vil du modtage en ordrebekræftelse indenfor få minutter. Hvis du ikke modtager denne email med en bekræftelse på din ordre, så tjek venligst din spam folder. Manglen på ordrebekræftelse kan også skyldes en fejlindtastning af mail ved placering af ordren. På baggrund af ovenstående muligheder, selvom du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, kan ordren stadig været gået igennem korrekt. Derfor anbefaler vi at kontakte os via mail eller telefon før placering af en ny ordre, for at undgå dobbeltfakturering.
Vi sender pakken din vej hurtigst muligt, og leverer din ordre indenfor 1-3 arbejdsdage. Hvis der er specielle tilbud eller højsæsoner, kan der dog være længere leveringstid pga. travlhed. Hvis ordren skal leveres udenfor Danmarks grænser vil der følge en længere leveringstid med ordren.

Returnering kan ske via post eller ved afsætning i vores lager. Se mere om processen under “Returnering”.

Returneringsadressen er:
Amaliegade 42, 4
1256 København

Hvis du fortryder dit køb og ønsker at annullere din ordre, så venligst kontakt os hurtigst muligt.

Hvis du har modtaget leveringsbekræftelse, er det ikke længere muligt at annullere din ordre. Her bliver du nødt til at sende din ordre retur efter modtagelse. Hvis dette hænder så kontakt os venligst på kontakt@scanovus.com. Du vil have mulighed for at få pengene retur og vil modtage en returlabel.

Scanovus tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter modtagelse af produktet og bekræftelse af at det returnerede produkt matcher betingelserne for returnering af produkter og afbestillingspolitik. Du vil modtage en email bekræftelse når tilbagebetalingen er gået igennem.
Skriv dig op til vores nyhedsbrev i bunden af siden for at få hurtig adgang og information om nye produkter og kampagner.
For optimalt resultat skal skjorten/trøjen/bukserne komme direkte fra vaskemaskinen og op på vores automatiske strygejern. Slip derfor for at vente på at dit tøj tørrer før du stryger det.
You have successfully subscribed!
This email has been registered