Gør din morgen rutine lettere: Sådan fungerer et automatisk strygejern

Har du nogensinde oplevet, at din morgen rutine bliver forsinket af at du liiige skal nå at stryge skjorten? Med et automatisk strygejern kan du ikke blot spare den tid det tager at stryge, du kan samtidig nyde lige så nystrøget tøj som med det traditionelle strygejern hver dag.

Det automatiske strygejern gør ikke kun strygeprocessen mere effektiv, det gør den også mere bekvem og alsidig. Det er 2-in-1 hvilket betyder at det både kan håndtere skjorter og bukser. Herudover kan du med touch-funktion tidsindstille maskinen fra 5-30 minutter og justere på både blæsestyrke og temperatur. Det vil sige, skal du have strøget silke, hør eller andet sart materiale, så skruer du bare en tand ned på temperaturen. Det må siges at være relativt nemt.

Forestil dig følgende scenarie: Du har lige vasket din yndlingsskjorte, og den vil du selvfølgelig gerne have på. Problemet er: du har ikke tid til at vente på at den tørrer, eller for den sags skyld at stryge skjorten manuelt. Vores forslag: tag din skjorte direkte fra vaskemaskinen i våd tilstand og knap den på det automatiske strygejern. Påsæt vægtklemmerne i bunden af skjorten, hvor den har det med at krølle, og tænd for maskinen. Efter 8-10 minutter (alt afhængigt af skjortens tykkelse) er dit tøj tørt og nystrøget. Igen, nemt ikke?

Trænger kraven også til en omgang? Ingen problem. Nylonpuden, der er designet med en forhøjning, sørger for at kraven også bliver knivskarp, hvis du bare folder skjortekraven op.

Det automatiske strygejern giver dig ikke kun strøget tøj, men forfrisker også dit tøj og hjælper med at fjerne lugte og snavs. Hvis uheldet skulle være ude at maskinen f.eks. vælter eller bliver for varm, har maskinen indbygget automatisk stop, så den slukker automatisk.

Endnu en god fact om det automatiske strygejern er at maskinen kun bruger 1,2 kWh strøm. Et traditionelt, håndholdt strygejern bruger mellem 2,4-3,6 kWh. Med hurtig matematik vil det sige at det automatiske strygejern bruger 2-3 gange så lidt strøm. Så du kan med god samvittighed tænde for strømmen og få dine skjorter eller andet tøj strøget.

Så næste gang du står overfor et strygeproblem, skal du ikke bekymre dig. Med det automatiske strygejern som din skjortestryger er du altid klar til at tage dagen med stil og selvtillid.